Flower Power - Skin Remedy

Najpoznatiji proizvod koji u sebi sadrži Bahove kapi svakako je Rescue Cream, višenamenska krema koja efikasno otklanja

različite nepravilnosti na koži, kao i bolove unutar dubljih slojeva tkiva. Od sada, u Srbiji postoji domaći preparat po istoj recepturi cvetnih esencija preporučenih od strane Dr. Baha, pod nazivom FLOWER POWER. Snaga cveća je ono što ovu kremu-gel iz la la l'amour kolekcije čini posebnom jer je upravo moć cvetnih esencija ta koja uspeva da svakoj osobi pomogne u uspostavljanju balansa, kao i da koži i bolnim mestima na telu kroz nežni, zaštitini film u vidu blagog poljupca, pomogne da neprijatnost prođe, a tretirani deo epiderma ostane mek i elastičan.

U FLOWER POWER Skin Remedy gelu se nalaze i lavanda, neven i kantarion, tri izuzetno moćne biljke čiji cvetovi leče i neguju oštećenu i bolnu kožu.

Proizvod se može kupiti u prostorijama firme "Phenomena", Takovska 49, Beograd, radno vreme: ponedeljak-petak, od 9 do 15 časova.

Cena: 1.797,00 dinara

 

Proizvod se može naručiti i putem e-maila (  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. );

Dostava se vrši pouzećem. Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda. (www.postexpress.rs)

 

Osim osnovnog FLOWER POWER gela, postoji i mogućnost dobijanja individualnog FLOWER POWER krema, namenjenog specifičnim, ličnim potrebama osobe.

 

 


 

Share

Translate

English French German Italian

BMR Calculator

Lbs

cm


Copyright © 2013. All Rights Reserved.