Citrus & Bach Flowers Room & Car Spray

la la l'amour sprej sa mirisom citrusa namenjen je osvežavanju i pročišćavanju prostora. U njegovom sastavu se nalaze

i cvetne remedije po recepturi Dr. Baha namenjene podizanju koncentracije, budnosti i postignuća (Maslina je energetski eliksir jer aktivira rezervne zalihe energije i odagnava psiho-fizički umor, Beli kesten pomaže da se umorna i zabrinuta osoba pribere i koncentriše, Pavitina je tu da "pokupi" misli koje vrludaju, Jabuka je master za dezinfekciju i pročišćavanje prostora, Nedirak doprinosi uspostavljanju stabilnosti, a time i fokusiranosti kod pojačanog nestrpljenja naročito prisutnog tokom dugog putovanja ili učenja i najzad Orah pomaže da se osoba brže i bezbolnije adaptira na situaciju u kojoj se nalazi). Zbog toga je ovaj mist, čiji je slogan "just be focused" idealan cimer tokom pripreme ispita i saputnik na putovanjima, jer uz samo dve-tri aplikacije po prostoru osvežava, razbuđuje i otklanja umor.

Proizvod se može kupiti u prostorijama firme "Phenomena", Takovska 49, Beograd, radno vreme: ponedeljak-petak, od 9 do 15 časova.

Cena: 949,00 dinara  (AKCIJA do kraja juna, popust 50%)

 Za on line porudžbine: e-mail (  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. );

 Dostava se vrši pouzećem. Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda. (www.postexpress.rs)

 

Share

Translate

English French German Italian

BMR Calculator

Lbs

cm


Copyright © 2013. All Rights Reserved.