Babarogo Bu - sprej za miran san

Home made sprej sa lavandom i Bahovim cvetnim esencijama umiruje i na prirodan i nežan način uvodi decu u san.


Opširnije...

Citrus Bach Flowers Room Car Spray

la la l'amour sprej sa mirisom citrusa namenjen je osvežavanju i pročišćavanju prostora. U njegovom sastavu se nalaze


Opširnije...

Flower Power - Skin Remedy

Najpoznatiji proizvod koji u sebi sadrži Bahove kapi svakako je Rescue Cream, višenamenska krema koja efikasno otklanja


Opširnije...

RELAX gel anti migren

Ovaj čudesni gel na bazi cvetnih esencija Dr. Baha otklanja simptome glavobolje i napetosti, a zbog aktivnog sastojka mente povoljno deluje


Opširnije...

Rose Water Face Mist with Bach Flowers

“la la l'amour” Rose Water Bach Flowers face mist predstavlja savršeni koktel sastojaka koji se mogu okarakterisati kao “joga u boci”.


Opširnije...

SOL 100% natural crystal deodorant u sti...

Osim originalnog izgleda, kristal dezodorans karakterišu i izuzetne osobine: 100% prirodan,


Opširnije...

SOL 100% natural crystal spray deodorant

„Ja sam idealni dnevni pratilac – siguran i efikasan, nenametljiv i nevidljiv. Moja misija je beskompromisna borba protiv bakterija


Opširnije...

SOL Foot Powder

Mineralne soli u prahu obezbeđuju celodnevnu svežinu i zaštitu od neprijatnih mirisa bez obzira na kvalitet obuće.


Opširnije...
01234567

Home

Pažnja-nije svaki kristal zdrav!

Obraćaju nam se brojni kupci pitanjem da li su kristal deodoransi drugih brendova isto što i SOL dezodorans u stiku.
Iako smo o tome već pisali, nije zgoreg ponoviti još jednom:

Treba praviti jasnu distinkciju izmedju prirodnih SOL mineralnih kristal proizvoda, u potpunosti napravljenih od sastojka Potassium Alum i nekih drugih, vizuelno sličnih, koji takodje akcentuju formu i izgled kristala, ali su napravljeni od supstance Ammonium Alum, jer su ovi drugi (Ammonium Alum) dobijeni u laboratorijama, sintetički, od veštačkih materijala. Sintetički alum se dobija sintezom Aluminium hydroxide-a (ATH) i Ammonium sulphate-a u kiselinu. Posle mešanja i kombinovanja dobija se Ammonium Alum puder. On se dalje presuje u formu kristal dezodoransa i predstavlja opasnu varku i privid prirodnog proizvoda za neupućene!Zbog toga je vrlo važno čitati sastav na deklaraciji proizvoda i izbegavati one sa oznakom Ammonium Alum!

SOL proizvodi nose oznaku 100% prirodno, pa su kao takvi provereni i što je najvažnije bezbedni za ljudsku kožu i telo. To znači da su SOL kristal proizvodi napravljeni isključivo od prirodnih mineralnih soli čiji su molekuli veći od kapaciteta i sposobnosti kože da ih apsorbuje. Njihova karakteristika je što nanošenjem na epiderm formiraju zaštitni film koji inhibira razvoj bakterija koje uzrokuju neprijatne mirise. Istovremeno, SOL mineral crystal deodorants ne sprečavaju prirodni proces eliminacije toksina iz organizma, tj. znojenje. To je razlog zbog koga se ovi dezodoransi preporučuju od strane doktora (radiologa, dermatologa i alergologa) i pre svega su medicinski, pa tek onda kozmetički proizvodi.
Takodje, SOL mineralne soli su hypoallergenic, ne sadrže mirise ni veštačke boje pa se preporučuju osobama sklonim alergijama i onima koji ne podnose fragranse.

Share

Translate

English French German Italian

BMR Calculator

Lbs

cm


Copyright © 2013. All Rights Reserved.