Babarogo Bu - sprej za miran san

Home made sprej sa lavandom i Bahovim cvetnim esencijama umiruje i na prirodan i nežan način uvodi decu u san.


Opširnije...

Citrus Bach Flowers Room Car Spray

la la l'amour sprej sa mirisom citrusa namenjen je osvežavanju i pročišćavanju prostora. U njegovom sastavu se nalaze


Opširnije...

Flower Power - Skin Remedy

Najpoznatiji proizvod koji u sebi sadrži Bahove kapi svakako je Rescue Cream, višenamenska krema koja efikasno otklanja


Opširnije...

RELAX gel anti migren

Ovaj čudesni gel na bazi cvetnih esencija Dr. Baha otklanja simptome glavobolje i napetosti, a zbog aktivnog sastojka mente povoljno deluje


Opširnije...

Rose Water Face Mist with Bach Flowers

“la la l'amour” Rose Water Bach Flowers face mist predstavlja savršeni koktel sastojaka koji se mogu okarakterisati kao “joga u boci”.


Opširnije...

SOL 100% natural crystal deodorant u sti...

Osim originalnog izgleda, kristal dezodorans karakterišu i izuzetne osobine: 100% prirodan,


Opširnije...

SOL 100% natural crystal spray deodorant

„Ja sam idealni dnevni pratilac – siguran i efikasan, nenametljiv i nevidljiv. Moja misija je beskompromisna borba protiv bakterija


Opširnije...

SOL Foot Powder

Mineralne soli u prahu obezbeđuju celodnevnu svežinu i zaštitu od neprijatnih mirisa bez obzira na kvalitet obuće.


Opširnije...
01234567

Home

SOL natural crystal deodorants

Prirodne, mineralne soli kristala koje su već osvojile Evropu, Ameriku i Australiju, najzad i u Srbiji!

Reč je o kolekciji koja se sastoji od tri proizvoda:

SOL 100% natural crystal deodorant u stiku 120 g,SOL 100% natural crystal spray deodorant 30 g/100 ml i SOL Foot Powder 100 g

Diferentia specifica ovih proizvoda je što su:bez mirisa,bez aluminium chlorohydrate-a, bez alkohola i bez parabena.

 •  

  To znači da su u potpunosti prirodni, bezbedni i namenjeni i hipersenzitivnim osobama.

  Osim toga, SOL proizvodi:

 • nisu testirani na životinjama

 • pogodni su za vegane i vegetarijance

 • ne ostavljaju fleke,

 • obezbedjuju celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa 
 • mogu ih koristiti pripadnici oba pola.

Osobenost SOL proizvoda je što su napravljeni u potpunosti od mineralnih soli kristala Alunita (Kalunita) do kojih se dolazi u azijskim rudnicima. Dostupni su u više oblika: kao čvrsti kristal tj. kamen, kao sprej i kao puder.

Prednost pomenutih mineralnih soli kao aktivnih sastojaka SOL kolekcije najdirektnije se sagledava kroz komparativnu analizu ovih i ostalih komercijalnih dezodoransa i perspiranata.

1. Najveći broj različitih dezodoransa i perspiranata, koji akcenat stavljaju na sposobnost sprečavanja znojenja, u sebi sadrže aluminijum chlorohydrat koji utiče na zatvaranje pora. Time se zaista redukuje znojenje, ali se istovremeno toksini zadržavaju u organizmu čime, potencijalno, izazivaju latentnu opasnost od nastanka kancera limfnih čvorova i raka dojke.

Za razliku od ovih dezodoransa, SOL kristal proizvodi su napravljeni 100% od prirodnih mineralnih soli (Potassium Alum) čiji su molekuli veći od kapaciteta i sposobnosti kože da ih apsorbuje. Njihova karakteristika je što nanošenjem na epiderm formiraju zaštitni film koji inhibira razvoj bakterija koje uzrokuju neprijatne mirise. Istovremeno, SOL mineral crystal deodorants ne sprečavaju prirodni proces eliminacije toksina iz organizma, tj. znojenje. To je razlog zbog koga se ovi dezodoransi preporučuju od strane doktora (radiologa, dermatologa i alergologa) i pre svega su medicinski, pa tek onda kozmetički proizvodi.

2. Kao što je navedeno, SOL mineralne soli su hypoallergenic, ne sadrže mirise ni veštačke boje pa se preporučuju osobama sklonim alergijama i onima koji ne podnose fragranse.

3. SOL dezodoransi su i vizuelno drugačiji od ostalih komercijalnih preparata iste namene. S obzirom da su u pitanju prirodne soli kristala, to je i njihov izgled adekvatan, tj. asocira na kamen, odnosno komad kristala, kvarca ili leda. To se, naravno, ne odnosi na SOL Foot Powder jer su, zbog lakšeg nanošenja i svakodnevne primene, mineralne soli namenjene eliminisanju i preveniranju neprijatnih mirisa stopala pretvorene u puder.

 

   1. Najzad, treba praviti jasnu distinkciju izmedju prirodnih SOL mineralnih kristal proizvoda, u potpunosti napravljenih od sastojka Potassium Alum i nekih drugih, vizuelno sličnih, koji takodje akcentuju formu i izgled kristala, ali koji su napravljeni od supstance Ammonium Alum, jer su ovi drugi (Ammonium Alum) dobijeni u laboratorijama, sintetički, od veštačkih materijala. Sintetički alum se dobija sintezom Aluminium hydroxide-a (ATH) i Ammonium sulphate-a u kiselinu. Posle mešanja i kombinovanja dobija se Ammonium Alum puder. On se dalje presuje u formu kristal dezodoransa i predstavlja opasnu varku i privid prirodnog proizvoda za neupućene! Zbog toga je vrlo važno čitati sastav na deklaraciji proizvoda i izbegavati one sa oznakom Ammonium Alum!

Upotreba: u zavisnosti od odabranog “agregatnog” stanja, SOL dezodoransi se različito koriste.

Zajedničko im je da se nanose na čistu kožu. SOL 100% natural crystal deodorant u stiku se pre primene blago pokvasi, a onda aplicira ispod pazuha, nakon čega se opet ovlaš pokvasi i pre zatvaranja, ostavi nekoliko trenutaka da se osuši. SOL 100% natural crystal spray deodorant se rasprši na čistu i suvu kožu, a SOL Foot Powder se pospe i rasprši unutar obuće pre obuvanja.

 

 SOL mineral crystal deodorants su proizvedeni u Kini gde se i nalaze rudnici kristala Kalunita, poseduju niz zdravstvenih sertifikata, u skladu sa rigidnim standardima EU, jer su ovi proizvodi već prisutni u zemljama Zapadne Evrope, Amerike i Australije, a zahvaljujući preduzeću “Phenomena” iz Beograda, i gradjani Srbije imaju privilegiju i priliku da za negu tela koriste prirodne, kvalitetne i sigurne preparate bezbedne po njihovo zdravlje.

 

 

Proizvod se može naručiti putem e-maila (  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. );

 

Dostava se vrši pouzećem.

 

Share

Translate

English French German Italian

BMR Calculator

Lbs

cm


Copyright © 2013. All Rights Reserved.